Lid worden

Wil je ook spelen bij DDV? Op dit moment is er voor senior- en jeugdleden geen ledenstop en ben je van harte welkom!

Op deze website vind je alle informatie over DDV; over onze activiteiten, toernooien, trainingen en competitie. Wij zijn een grote Amsterdamse vereniging (top 3 van Nederland) en hebben voor elk niveau en iedere leeftijd wat wils. We staan bekend om de hoge speelgelegenheid op onze banen, waardoor je niet lang hoeft te wachten voordat je de baan op kunt om een balletje te slaan. Voor nieuwe leden hebben we een speciaal programma zodat jij je snel thuis voelt bij onze club.

Ben je enthousiast geworden en wil je komen spelen bij DDV? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen een paar dagen een mail met uitgebreide informatie.

Op deze site vind je ook informatie over de verschillende contributies. Met vragen kun je terecht bij een van onze bestuursleden of bij de ledenadministratie. We hebben een pasfoto en/ofeen KNLTB-bondsnummer nodig om je aanmelding te verwerken. De pasfoto kun je elektronisch meesturen ('uploaden') of mailen naar de ledenadministratie.

Let op: Voor een goede bewerking, stuur een foto van je hoofd/schouders (je kunt ook een foto maken met je mobiele telefoon). De verhouding moet ongeveer 3/4 zijn en het formaat 300 bij 400 pixels. Sla op in JPG formaat. Vragen, neem contact op met de ledenadministratie.

NB: 'Loginnaam' en 'Wachtwoord' kun je zelf bedenken. Dat zijn de gegevens waarmee je na de verwerking van je aanmelding kunt inloggen op onze site.

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
Herhaal wachtwoord:
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)Ogenblik a.u.b. ...