Nieuwsbrief augustus 2018

DDV 55+ slaat onverdroten door.

Na het succesvolle Onderlinge Toernooi op 6 juli volgt het tweede Onderlinge Toernooi op 31 augustus. Eveneens weer afgesloten met een diner voor de liefhebbers. De uitnodiging is uit. Er is speelgelegenheid voor 64 deelnemers daarna begint een wachtlijst. Diegenen die daar op terecht komen, krijgen afzonderlijk bericht.

En tja, dan op 14 september bij Festina de 12e reguliere strijd om de Vet Cup! Na de DDV thuiswinst bij het recente inhaalgevecht, bleef voor de derde opeenvolgende keer de felbegeerde cup in DDV handen. We verwachten in september een getergd en uiterst gedreven Festina team als tegenstander te treffen. De DDV selectie krijgt rond 1 september bericht over deelname.

 Ondertussen tossen wij  2 maal per week door op de maandagen en donderdagen van 10-13.00 uur. Daar komt half oktober een einde aan, waarna  we binnen verder gaan met de 14 daagse wintertoss op 5 binnenbanen van het FOS. Nader bericht hierover  volgt zo rond 1 oktober.

Inmiddels begint de ladder voor singelende  generatiegenoten aardig aan te slaan en dat betekent dat we er volgend jaar zeker mee doorgaan. Inschrijven kan op elk moment.

 Wij wensen ons gewaardeerd commissielid Pieter Jelle Bouman een spoedig herstel toe van de nadelige gevolgen van een ongeluk met een e-bike. Laat deze wens tevens als een waarschuwing voor alle generatiegenoten opgevat worden.

Namens de commissie 55+

Nico de Louw


Ogenblik a.u.b. ...