Nieuwsbrief mei 2018

55+

Het buitenseizoen is ‘in full swing’ van start gegaan. De toss-ochtenden op maandag en donderdag  van 10:00-13:00 breken, na een korte aanloop, record na record. Onno de Vries heeft de grootste indeling ooit op zijn naam geschreven: 8 banen met maar liefst 32 deelnemers! Wij verwachten dat deze trend zich doorzet op het eerstvolgende  Onderlinge Toernooi op 6 juli en het deelnemersaantal van 70 gemakkelijk behaald zal worden. Voor alle zekerheid: 55- mensen kunnen, hoe graag zij dit ook willen en al heel lang ambiëren, niét deelnemen.
 
En dat dit: 28 juni vindt, tussen 10:30 en 16:30, op 8 DDV banen dé inhaalclash om de Vet Cup plaats. Er is die dag geen toss. Op 14 september wordt de Vet Cup-strijd 2018 gespeeld bij Festina.
 
Dan een leuk nieuwtje: de 55+ commissie heeft instemming van het bestuur om parallel aan de huidige Laddercompetitie  een dergelijke  competitie voor 55+ers  te organiseren. Zodra dit een feit is, zullen  de generatiegenoten een officiële uitnodiging krijgen. Huidige 55+ deelnemers aan de algemene Ladder kunnen dit initiatief als een extra mogelijkheid zien om hun kwaliteit verder te verhogen. De singelaars die nog niet ladderen, kunnen eens kijken of dit initiatief hen past. 

Namens de Commissie 55+
Nico de Louw

Ogenblik a.u.b. ...