WIe doet wat bij Jeugd

Jeugdcoördinator

Trainer Marc Polders is als jeugdcoördinator verantwoordelijk voor de jeugdcompetitie en voor de indeling van de winter - en zomertrainingen.

"Altijd weer een hele klus, maar mede dankzij mijn collega’s lukt het elk jaar weer om zo’n 275 kinderen in te delen.Ook proberen wij elk jaar een aantal kinderen van de vrijdagcompetitie naar de zondagcompetitie te laten doorstromen. En gedurende het gehele jaar worden door de trainers in samenwerking met de jeugdcommissie allerlei leuke activiteiten georganiseerd. DDV is een fijne en goed georganiseerde tennisvereniging waar plezier een centrale rol speelt. Mochten er vragen zijn of wilt u informatie dan kunt u mij altijd mailen".

 
   

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie zorgt dat de jeugd niet alleen kan lessen en competitie kan spelen, maar ook mee kan doen aan eigen toernooien en activiteiten.  Dit kan variëren van een officieel KNLTB toernooi tot een eigen toernooi. Voorbeelden van eigen toernooien zijn de clubkampioenschappen, het ouder/ kindtoernooi en het oliebollentoernooi.

De jeugdcommissie bestaat op dit moment uit 3 leden, Erik, Nathaly en Rosanne. Om toch voldoende denkkracht en mankracht te hebben voor de jeugd, is er een Facebookgroep voor ouders die niet 'officieel' in de Jeugdcommissie willen, maar die het wel prima vinden om een keer een jeugdactiviteit te organiseren of te helpen. Alle ouders met leuke ideeën, tips,een groot netwerk of wapperende handjes zijn van harte uitgenodigd lid te worden van deze groep!

Je kunt deJeugdcommissie aanspreken bij DDV of mail naar jeugdcommissie@altcddv.nl 

 
 
   

Jeugdkampen

Trainer Waldo Jansen organiseert ieder jaar weer de hele zomervakantie verschillende soorten (betaalde) tenniskampen.

Erg leuk voor de kids voor DDV en vriendjes en vriendinnen zijn ook welkom! Week 1 t/m 5 zijn tennis-intensief weken: een week lang iedere dag van 10.00-12.00 uur tennissen en spellen spelen die op tennis gericht zijn. De laatste week van de zomervakantie is er het Summercamp: iedere dag van 9.00-17.00 uur tennissen en leuke activiteiten ondernemen, zoals Poldersport, midgetgolf etc. Een week waar door veel kinderen al maanden van te voren naar wordt uitgekeken! 

 
 

 

 


Ogenblik a.u.b. ...