Tennis Intensief in vakantie van 10-12 uur

Intensieve Tenniscursus voor de Jeugd
In de zomervakantie organiseren de trainers voor de junioren, die niet op vakantie zijn, een intensieve tenniscursus. Deze is geschikt voor jongens en meisjes die net zijn begonnen maar ook voor meer gevorderde junioren want de groepen worden, zover dat kan, zoveel mogelijk op niveau en leeftijd ingedeeld.

Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur zullen de trainers de techniek onder de loep nemen Naast de basisslagen als de forehand en de backhand, wordt er aandacht besteed aan de volley, de lob, de smash en de service. Afhankelijk van het niveau komen ook de dropshot en de top-en backhandspin aan de beurt. De ochtenden worden afgesloten met een leuk eindspel of een wedstrijdje. Winnen is niet van belang, wel dat de kinderen het geleerde durven toepassen. De leraren coachen en adviseren tijdens de wedstrijden.

Eerste week de hele dag op de tennisbaan?!
De kinderen kunnen het geleerde uiteraard ‘s middags gelijk in de praktijk brengen maar dit is dan wel zonder begeleiding van de trainers. En tijdens de eerste week begint om 12 uur het Open jeugdtoernooi met allerlei leuke activiteiten naast de wedstrijden. Kinderen die met een groene of gele bal spelen kunnen 's middags zelfs gelijk meedoen aan het Toernooi. Hoe fijn is het dan dat je 's ochtends hebt kunnen trainen? Een aanrader om dit te combineren dus! (inschrijven kan t/m 8 juli, klik hier om direct naar mijnKNLTB.toernooi.nl te gaan). Kortom: voor kinderen is het een ideale week om de hele dag op de tennisbaan te verblijven!

Praktisch
Bij regen wordt de training verplaatst naar de middag of zorgen we voor een vervangende theorieles in de Readyroom. (Eventueel kunnen we met bijbetaling indoorbanen huren in het Frans Otten Stadion).

Het is mogelijk een introducé mee te nemen, ook niet leden kunnen inschrijven! 
De cursus gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen. De kosten voor een cursus bedragen € 87,50 per kind, en dienen aan het begin van de eerste les te worden voldaan.

De cursus vindt plaats in de volgende weken:             
Week 30   23 t/m 27 juli
Week 31   30 juli  t/m 3 augustus
Week 32   6 t/m 10 augustus
Week 33   13 t/m 17 augustus
Week 34   20 t/m 24 augustus 

Inschrijven
Iedereen kan zich voor deze cursus opgeven door het inschrijfformulier in te vullen en het in te leveren bij Waldo Jansen of door alle gegevens van het inschrijfstrookje te mailen naar: tenniswaldo@upcmail.nl. Je krijgt een telefoontje of een e-mail bevestiging bij deelname!


Ogenblik a.u.b. ...