Clubkampioenschappen junioren

Het enige toernooi in het jaar waarbij de hele club, van jong tot oud, op de baan te vinden is. Daar ben jij toch zeker ook bij?! 

In de eerste week van september vinden onze clubkampioenschappen plaats! En hoewel het 'kampioenschappen' heet, gaat het natuurlijk voornamelijk om lekker te spelen tegen je eigen lesmaatjes, die kinderen van 2 banen verderop, misschien wel je broer of zus, kinderen van je school, maar hoe dan ook: iedereen is van DDV!

De week is er ook op gericht om het clubgevoel te verstevigen en er zullen dan ook leuke activiteiten zijn zodat je je voor en na je wedstrijden niet hoeft te vervelen. Kom vooral naar en blijf vooral op de tennisbaan, dan maken we het met elkaar gezellig! 

Inschrijven
Het toernooi voor volwassenen duurt van zaterdag 1 t/m zaterdag 9 september. In principe duurt het toernooi voor de jeugd van maandag 3 september t/m vrijdag 8 september (finales op vrijdag). Er kan nog een wijziging in deze data komen. Maar, in het inschrijfformulier kun je deze keer zowel de weekenden als doordeweeks verhinderingen doorgeven dus wees niet bang dat we je indelen op een dag/ tijdstip dat je niet kunt. 

Schrijf je in vóór je op vakantie gaat, want de inschrijving sluit op 19 augustus, echt zo'n datum om te vergeten...  Hier vind je de rechtstreekse link naar het inschrijfformulier (als je al een knltb-account hebt, anders moet je dat eerst even aanmaken). 

Denk/ regel je mee?
Denk je nu "gaan die volwassenen weer bedenken wat leuk is voor ons als jeugd"?, en wil je graag zelf inbreng hebben? Neem dan contact op met Erik of Rosanne van de Jeugdcommissie: 


Ogenblik a.u.b. ...