Verslag en foto's evenementen

Zomertoernooi jonge jeugd warm maar top!   (15-07-2018)

Zondagochtend kon de jongste jeugd lekker sportief bezig zijn op onze tennisbanen, het was tijd voor het Zomertoernooi voor rode en oranje bal. Iedereen kreeg een warm welkom met muziek, bellenblaasbellen, versieringen en een heuse goodiebag voor alle deelnemers! 

Vervolgens begonnen de vriendschappelijke partijtjes: iedereen speelde dubbels en je mocht met je vriendje of vriendinnetje een team vormen. Voor de jongste kinderen, die met rode bal spelen, werd het 'echte tennis' gewisseld met leuke spellen op de baan. Zo kon je bijvoorbeeld mikken op de ballenmand, en als je bal daarin ging kreeg je een ijsje!

Niet gelukt? Niet erg, aan het einde waren er raketjes voor iedereen en ...... een medaille! Omdat alle jongens kwijlden bij de aanblik van een beker (heel opvallend ;-) werd er ter afsluiting een potje 'rondje om de baan' gespeeld en tata... Joes mocht de beker meenemen naar huis!

Het was een zeer geslaagde ochtend, volgend jaar doen we dit weer! Sterker nog, op woensdag 5 september gaan we iets soortgelijks organiseren tijdens de clubkampioenschappen, dus zet het vast in je agenda...

De ballen!

De Jeugdcommissie,

Erik & Rosanne

PS: de rest van de foto's vind je op Facebook, op de besloten groep 'DDV Jeugd ideeëngroep'. Ouders van onze jeugdleden krijgen na aanvraag direct toegang hiertoe. Vragen? mail naar jeugdcommissie@altcddv.nl 


Ogenblik a.u.b. ...