Korting met de DDV-pas

Een DDV lidmaatschap geeft het hele jaar 10% korting! 

 
Naast veel tennisplezier levert het lidmaatschap van DDV direct voordeel op.  Van bloemen en fitness tot gehele ontspanning. Op vertoon van je KNLTB  ledenpas krijgt je tot 1 september 2019 korting  bij onderstaande bedrijven. Zo kom je de winter wel door.

10% korting op bloemen bij Mandy’s Bloemenshop 


Mandy’s Bloemenshop, op de hoek zeilstraat en Amstelveense weg, geeft 10% korting aan DDV leden op hun prachtige bloemen en boeketten. Echt een aanrader! Voor inspiratie kijk even op https://www.mandysbloemenshop.nl  De bloemenshop is open van ma t/m za van 09.00 – 18.00 uur. 
Deze aanbieding is geldig van 1-09-2018 tot 1-09-2019, dus bloemen het hele jaar. Vergeet je KNLTB ledenpas niet mee te nemen.

10% korting op Fitness bij Fysiomed incl. gratis fysieke test


Sportmedisch Centrum Fysiomed op het IJsbaanpad 6 geeft 10% korting aan DDV-leden op vertoon van hun KNLTB ledenpas op een 3 maanden abonnement, inclusief fysieke test, voor The GYM. Dus nu: €49,50 per maand! Naast perfecte begeleiding en een gym met de nieuwste apparatuur biedt Fysiomed een topsportaanpak voor iedereen. Je kunt zelfstandig trainen of met een personal trainer. Voor jong en oud, prof en amateur, fit of geblesseerd. 
Kijk voor meer informatie op: http://www.fysiomed.org 
Deze aanbieding is geldig van 1-09 -2018 tot 1-09-2019, dus kom langs en laat ons je helpen je persoonlijke doelen te bereiken!’

10% korting op alle behandelingen bij DaySpa


Dayspa in het Olympisch kwartier geeft 10% korting aan DDV leden op vertoon van hun KNLTB ledenpas op alle behandelingen.
U kunt kiezen uit een heerlijke spa en/of schoonheidsbehandelingen, (sport) massages, of het knippen van uw haar. 
Kijk voor het uitgebreide aanbod op www.dayspa.nl
Voorwaarden: 
De korting is persoonsgebonden. 
Deze aanbieding is geldig van 1-09-2018 tot  1-09-2019
Bij minimale besteding van 100 euro aan behandelingen.
Niet geldig in combinatie met andere kortingen, of promoties.


Ogenblik a.u.b. ...