Summercamp

Vanaf maandag 27 t/m 31 augustus organiseren Sjoerd Robijn (Amstelburgh en Randwijck) en Waldo Jansen weer het jaarlijks terugkerende DDV Summercamp.

Voor ongeveer 60 kinderen worden de gehele week activiteiten georganiseerd waaronder natuurlijk veel tennis (elke dag 3 uur) maar ook bosspelen in het Amsterdamse Bos, voetballen en spelletjes bij Arsenal, bowlen, midgetgolf, squash, tafeltennis en een nieuwe spannende activiteit.
Om 8.45 worden de kinderen gebracht en om 17.00 worden ze weer opgehaald. Uiteraard krijgen ze een heerlijke lunch, verzorgd door het F
rans Otten Stadion, en genoeg te drinken en tussendoortjes.


Het DDV Summercamp is één van de meest populaire kampen van Amsterdam omdat alles strak georganiseerd is en omdat de fun factor opnummer 1 staat bij dit kamp!


En we hebben uiteraard hele goede trainers en staffers die ons meehelpen.
DDV trainer Marc Polders is er vanaf het 1e kamp al bij. Dit jaar helpt zijn dochter Jade ons met het organiseren van de diverse spelletjes. 
En we hebben allemaal hele leuke en verantwoordelijke staffers, waarvan er een aantal zelf alle jaren met het kamp meededen als leerling maar nu ons meehelpen als staffer.

We hebben ook een Facebook pagina (DDV Tenniskamp) waar we elke dag foto’s op plaatsen van alle activiteiten.
Kortom wordt dit weer een hele leuke week.

Voor de leden van DDV houdt dit in dat er elke dag tussen 9.30-12.30 en 13.30-17.00 door zo’n 30 kinderen op 8 banen gespeeld wordt. Dus zal het weer gezellig druk worden op ons park waar misschien op bepaalde dagen (ma en do ochtend met de 55+ toss) beperkte speelgelegenheid zal zijn!

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website.

We hebben er zin in.

Sjoerd en Waldo


Ogenblik a.u.b. ...