Activiteiten voor de jeugd in 2019

Zondag 31 maart: START VAN HET NIEUWE SEIZOEN 

Om het nieuwe seizoen echt goed van start te gaan, organiseren we zondagmiddag een vriendschappelijk seizoen-openings-toernooi wat je natuurlijk heel goed kan gebruiken voor je competitie-team-building!
Je kunt je hier inschrijven

 

Zondag 16 juni: FAMILIETOERNOOI
Altijd ontzettend leuk en gezellig, het Familietoernooi! (voorheen het Ouder-kindtoernooi). Dit jaar verhuisd van de herfst naar de lente! Hoe het werkt?

  • je schrijft in als dubbel en er worden alleen dubbels gespeeld
  • een van de twee spelers is een jeugdspeler (dus niet een moeder van 60 met een dochter van 30...)
  • minimaal één van de twee spelers is lid van DDV

Je kunt je hier inschrijven

 

Zaterdag 6 juli t/m vrijdag 12 juli: DDV OPEN JEUGDTOERNOOI
Toernooi waar alle jeugdspelers die lid zijn van een tennisclub aan mee mogen doen, maar jij als lid van je eigen cluppie natuurlijk zeker! Een toernooi waarbij niet alleen wordt getennist, maar waar er iedere dag ook andere activiteiten zijn en waarbij we er met z'n allen een heel gezellige, sportieve, fantastische week van maken! 

Let op: dit toernooi vindt normaal in de eerste week van de zomervakantie plaats. Dit kon echter niet wegens andere knltb-evenementen. Het is nu de laatste week voor de basisschool-zomervakantie met finales op vrijdag.
Inschrijven kan via mijnknltb.toernooi.nl

 

 Iedere week, start op alle maandagen van 8 juli t/m 16 augustus: TENNIS-INTENSIEFCURSUS
Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur nemen de trainers de techniek onder de loep. De ochtenden worden afgesloten met een leuk eindspel of een wedstrijdje. Winnen is niet van belang, wel dat de kinderen het geleerde durven toepassen. Voor beginners en gevorderden (indeling op niveau), leden en niet-leden! Meer info en inschrijven

 

 Maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus: SUMMERCAMP (valt buiten het reguliere aanbod, moet apart voor betaald worden)
Het jaarlijkse superleuke tenniskamp onder leiding van Waldo en Sjoerd!
Naast 3 uren per dag tennis worden er ook andere activiteiten georganiseerd door een professioneel team op en om DDV. Zoals: bowlen, Bosspelen, Poldersport, midgetgolf, FunForest en nog veel meer. Een actieve week met tennis als thema. Iedere dag training van gelicenceerde trainers. Elke training wordt competent aangeboden waarbij de kinderen ook veel leren. Daarnaast is binnen onze tenniskampen het sociale aspect van belang. Iedere dag een heerlijke lunch met voldoende gezonde snacks tussendoor en voldoende drinken. All inclusief. Meer info en inschrijven

 

Zondag 22 t/m vrijdag 27 september: DDV CLUBKAMPIOENSCHAPPEN JEUGD
Word jij de clubkampioen van DDV 2019?! Dat klinkt goed toch ;-)
Dit officiële toernooi speel je om ratingpunten tegen je eigen clubgenoten. Maar het is ook dé gelegenheid om eens te dubbelen met je lesmaatje, te mixen met je zus óf als competitieteam elkaar onderling proberen te verslaan...

Deze clubkampioenschappen vonden altijd plaats in de eerste schoolweek na de zomervakantie. Dit jaar is er voor gekozen dit later te doen, zodat iedereen die zich inschrijft al weet wanneer hij/ zij naar school moet, moet hockeyen etc. Ook valt het nu niet meer samen met de clubkampioenschappen voor de senioren. We hopen zo een betere planning te kunnen maken met meer deelnemers.
Inschrijven kan via mijnknltb.toernooi.nl 

 


Ogenblik a.u.b. ...