Nieuw bestuur, nieuwe plannen

De kogel is door de kerk. DDV heeft een nieuw bestuur, zeven leden sterk. Samen willen wij er de komende jaren iets prachtigs van maken, en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. We zijn ervan overtuigd dat in een vereniging als de onze ontzettend veel mensen rondlopen met bijzondere capaciteiten, kwaliteiten en talenten, waar wij als bestuur graag een beroep op zouden willen doen als we advies of hulp nodig hebben. Dus bij deze onze oproep aan alle leden: heb je een minuut de tijd om voor ons vijf korte vragen in te vullen? Dat kan via deze link. Zo help je ons in kaart brengen welke bijzondere kennis en kunde er rondloopt op de club. Dankjewel!

 

We willen ook van de gelegenheid gebruikmaken om een paar zaken uit te lichten die voor ons komend jaar hoog op de prioriteitenlijst staan. Bovenaan: ledenwerving. Want er is nog ruimte voor zo’n 100-150 extra leden op DDV. Verder gaan we een meerjarenplan opstellen als fundering waar we de komende jaren op kunnen bouwen. Als laatste: de nieuwe DDV-website. Die moet zo snel mogelijk online gaan en alle up-to-date informatie bevatten.

 

Heb je nog vragen over onze plannen? Suggesties? Zaken waar je mee wilt helpen? Je kunt ons altijd mailen op secretaris@altcddv.nl.

 

Tot gauw op de tennisbaan!

 

Groet,

Bestuur ALTC-DDV,

Tom, Ron, Astrid, Henny, Rosa, Maen en Eveline


Ogenblik a.u.b. ...