Vooruitblik vervolg 55 plus buitenseizoen juli-okt

Vooruitblik vervolg 55 plus buitenseizoen juli-oktober 2019

 
De commissie 55 plus is de eerste maanden april-juli  lekker van start gegaan met een heel goed bezette toss sessie 2x per week. Maandag en donderdag bespelen we dan tussen 10-12 zeker wel gemiddeld  6 banen met dubbels om het laatste uur tot 13 uur met zijn 8en op twee banen te eindigen.
Zojuist is het Onderlinge Toernooi  op 5 juli gespeeld met circa 60 deelnemers. Insgelijks op 30 augustus voor het tweede OT.
Er is wel voor de deelnemers een niet onbelangrijke vernieuwing aan de orde. Gegeven de financiële positie van de club zullen wij bij onze activiteiten, exclusief de toss,  een deelnemersvergoeding moeten gaan vragen. Daarover krijgt onze achterban apart bericht bij de uitnodiging voor het eerstvolgende  OT . Datzelfde geldt ook de Vet Cup die we dit jaar op 20 september verdedigen op 8  DDV tenniscourts. Deelnemers daaraan zullen voor de gastheerrol  t.o.v. de bezoekers van Festina ook zelf  de kosten moeten opbrengen, om het jaar daarna weer voor ‘nop ‘de beker bij Festina terug naar huis te nemen.
 Daarover worden de potentiële VC-vertegenwoordigers nog apart benaderd.


Ogenblik a.u.b. ...