3 vragen aan... Stijn & Huub

Stijn en Huub zijn de toernooileiders van de DDV Open. 

Wij stelden heb 3 vragen...

STIJN:

 

 1. Wat was het meest memorabele moment van het DDV Open 2019?

  Vrijdagavond 1.29 uur: de meeste have finalisten zijn bekend en DJ Bert maakt er binnen een gezellig feestje van. Maar achter de DJ op baan 6 staan nog vier mannen te tennissen. En op niveau, een heren dubbel A kwartfinale met een gemiddelde rating van 2.7. Voor elven de baan op gegaan, staan Niels de Boer / Martijn van der Zalm en Sjoerd Reeskamp / David van Rinkhuyzen nog steeds prachtige punten te spelen. En dan opeens: de sproei-installaties gaan aan. Het blijkt dat dit elke nacht om half twee gebeurt en dat het niet te stoppen is. Er moet worden gewacht tot het sproeien klaar is en de baan weer droog. Een kwartier later kunnen de mannen door en iets voor 2 uur 's nachts is daar de eindstand: 6-7, 7-6, 7-6. Het was absoluut mijn meest memorabele moment van het DDV Open 2019, maar we gaan toch proberen dit volgend jaar te voorkomen.

   

 2. Wat weten wij nog niet over Huub, maar wil je graag met ons delen?

  Dropshots slaan tegen Huub heeft geen zin; ik heb hem nog nooit een korte bal niet zien halen. Dat heeft alles te maken met zijn snelle schaatsbenen. Want voor hij actief werd op de tennisbaan, waren zijn sprints op ijs te zien in Thialf (of bij de NOS).

   

 3. Wie is jouw ultieme tennisheld?

  Natuurlijk is Roger Federer zowel op als buiten de baan de grootste held die tennis ooit gekend heeft en ik hoop dat hij nog een paar jaar doorgaat, want daarna komen tennisfans als ik denk ik in een zwart gat terecht. Om ook nog iemand anders te noemen: zijn landgenoot Stan Wawrinka. Voor mij ook echt een held en ik zit regelmatig met open mond op de bank als hij weer eens een schitterende backhand afvuurt.

 

HUUB

 

 1. Wat was het meest memorabele moment van het DDV Open 2019?

   

  Meest memorabele moment: dat wij als toernooicommissie tijdens de huldiging "geridderd" werden in de orde van de oranje tennisbal, geheel volgens het "Vorstelijke" thema van dit jaar. Heel leuk bedacht door Eveline en Astrid.

   

 2. Wat weten wij nog niet over Stijn, maar wil je graag met ons delen?

  Wat jullie nog niet weten over Stijn is dat hij een echte kindervriend is. Hij organiseert improvisatietheater voor kinderen, is actief betrokken bij stichting Vakantiekind en onderneemt leuke activiteiten met z'n kindermaatje.

   

 3. Wie is jouw ultieme tennisheld?

Ultieme tennisheld: Boris Becker vanwege z'n legendarische snoekduiken aan het net.

 

 

 


Ogenblik a.u.b. ...