Even voorstellen: Petra de Vries - secretaris

Even voorstellen: Petra de Vries - secretaris

Sinds deze zomer hebben wij in het bestuur een nieuwe secretaris: Petra de Vries. 

Zij stelt zich hier voor. 

Ik heb een advocatenpraktijk familierecht en erfrecht aan de Van Baerlestraat in Amsterdam waar ik samen met mijn man Peter al sinds 1996 met veel plezier werk, helaas sinds begin dit jaar zonder hem.
 
Ik ben 5 jaren geleden lid geworden van DDV omdat mijn zus me overhaalde. Daarna kon ze vervolgens zelf niet meer spelen vanwege een blessure maar al snel ontdekte ik de ladder en de rosé avonden om andere spelers te leren kennen. Nu heb ik een leuk voorjaarscompetitie team en appgroep met gezellige mensen waardoor ik veel kan spelen.

 

Ik heb helaas een slecht jaar achter de rug. In december vorig jaar heb ik mijn kruisband afgescheurd, maar dat was nog niets vergeleken bij het feit dat ik in januari mijn man Peter plotseling verloren heb. Gelukkig heb ik veel steun gehad van lieve vrienden en familie.

 

Echt blij word ik van mijn Whippets. Het zijn bij gebreke aan mensenkinderen onze kinderen en het zijn zulke leuke bijzondere beesten die heel snel kunnen rennen, lief zijn en altijd bij me zijn. Je vindt mij dan ook vaak in het bos waar ze los mogen.
 
Novak Djokovic vind ik een leuke en goede tennisspeler. Mijn tennisdoel is om conditie op te bouwen zodat ik weer op het niveau kom van voor mijn kruisband. Ik vind het heel leuk om aan het net te staan en daar te scoren!

Ogenblik a.u.b. ...