Nieuws

alle leden: ALV en nieuwe voorzitter
   (10-01-2019)

Allereerst wensen we je een fantastisch en sportief 2019. We kunnen terugkijken op een prachtig tennisjaar en hopen natuurlijk dat 2019 net zo mooi wordt.

ALV en nieuwe Voorzitter

Tijdens de ALV op 23 januari, vanaf 19.30 uur in het Frans Ottenstadion, kijken we terug en vooruit. We verwelkomen onze nieuwe penningmeester Ron van der Lely, de nieuwe secretaris Henny Evertman en we kiezen een nieuwe voorzitter; daarvoor zijn twee kandidaten; Henk Bijlmer en Wim de Waard. Klik op de naam voor een profiel en motivatie.

Volgens ons huishoudelijk reglement, dat staat op deze pagina, vindt de stemming voor de voorzitter plaats tijdens de ALV. Dus wil je stemmen, dan moet jeaanwezig zijn. Stemmen bij volmacht kan helaas niet, omdat ons huishoudelijk reglement daar niet in voorziet.

Bij voorkeur aanmelden

Wil je aanwezig zijn tijdens de ALV en de aansluitende nieuwjaarsborrel, meld je dan bij voorkeur van tevoren aan via secretaris@altcddv.nl. De agenda en de notulen van de ALV2018 vind je hier.

(Terug naar boven)


alle leden: Voorzitter ALTC DDV Rik Hoogendoorn zoekt opvolger
   (12-11-2018)

Beste DDV-er,

 Na drie jaar voorzitterschap bij onze mooie tennisclub is voor mij de tijd gekomen om het stokje over te dragen. Het afgelopen jaar bleek het voor mij helaas steeds moeilijker om de rol van voorzitter met mijn dagelijkse werkzaamheden te combineren. Vandaar heb ik deze keuze gemaakt. We hebben met het bestuur in de afgelopen drie jaar mooie dingen bereikt maar ook, in het belang van de club, lastige beslissingen moeten nemen. Toch kijk ik terug op een mooie, sportieve periode.

 Zoals we al eerder aankondigden verlaat ook onze penningmeester Marlies van Uhm het bestuur. Marlies heeft hier een hele mooie reden voor; ze gaat zich namelijk richten op haar aanstaande moederschap. 

Twee vacatures: voorzitter en penningmeester

Hiermee komen er op korte termijn twee vacatures vrij in het bestuur van onze tennisclub.

Ben je geïnteresseerd in een van deze functies, kijk dan hier voor de functieprofielen. 

  • Wil je meer weten over de functie van voorzitter, neem dan contact op met onze secretaris Wim de Waard,  of 06-27006074.
  • Ben je geïnteresseerd in de functie van penningmeester, mail dan naar penningmeester@altcddv.

 Komend seizoen bestaat ALTC DDV 115 jaar! Dit is een uitgelezen moment voor een nieuwe voorzitter en nieuwe penningmeester om samen met de rest van het bestuur een mooie invulling te geven aan de verdere ontwikkelingen van onze tennisclub. Heb je ideeën over hoe we aan deze toekomst invulling kunnen geven? Meld je dan aan voor een van de twee vrijgekomen functies.

 Heb je vragen of wil je mij persoonlijk spreken, dan ben ik uiteraard bereikbaar via mail  of telefonisch 06-22424371

 Met sportieve groet,

Rik Hoogendoorn

Voorzitter ALTC DDV

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...