Nieuws

alle leden: Inschrijving voorjaarcompetitie 2019 geopend
   (01-11-2018)

Tot 15 november kun je inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2019 voor de senioren.
Inschrijven kan via deze link

In het voorjaar van 2019 gaat DDV weer deelnemen aan de senioren KNLTB-voorjaarscompetitie (17+). Je kunt je vanaf vandaag inschrijven!

 

Wij hebben teams die spelen in de volgende competities: Zondag landelijk, Zaterdag noordwest district, Vrijdag veteranen en Dinsdagochtend Dames dubbel. Nieuw bij DDV is de competitie op de vrijdagavond (speeltijden vanaf 19.00 uur). Dit is een volwaardige competitie (telt mee voor je rating) en je kunt je inschrijven voor Dames Dubbel (4*DD), Gemengd Dubbel (DD, HD, 2*GD) of Heren Dubbel (4*HD).

Ook zijn er nieuwe competitievormen op zaterdag en zondag in de voorjaarscompetitie, namelijk Dames en Heren dubbel. Er worden dan 4 dubbelpartijen gespeeld in plaats van 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen. De speeldagen zijn inmiddels bekend en zijn terug te vinden in dit KNLTB overzicht.


De indeling van de DDV teams in de verschillende KNLTB voorjaarscompetities verloopt dit jaar afwijkend ten opzichte van 2018.Voor de zondag wordt dit gebaseerd op de behaalde competitieklassen van het voorgaande jaar. Maar voor de zaterdag heeft de KNLTB de procedure aangepast. Daarvoor maakt de KNLTB de klasse-indeling op basis van de gemiddelde speelsterkte van de spelers/speelsters. Dat kan dus invloed hebben op de verwachte promotie/degradatie op basis van de resultaten van 2018.


De teams worden ingedeeld naar sterkte door de Commissie Wedstrijdtennis en volgens KNLTB competitiereglement. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeuren van de spelers. We hopen dat we niemand moeten teleurstellen, maar slechts een beperkt aantal teams/spelers kan deelnemen aan de voorjaarscompetitie. Spelers die niet geplaatst worden in de voorjaarscompetitie, krijgen voorrang bij de najaarscompetitie 2019.


Hieronder vind je aanvullende informatie & voorwaarden

  • Minimumleeftijd is 17 jaar.
  • Alle spelers moeten zich individueel inschrijven. Dat kan niet door de captain gedaan worden.
  • Als je een voorkeur hebt voor een teamsamenstelling, vermeld dan alle gewenste teamleden.
  • Geef je eerste voorkeur aan op het inschrijfformulier.
  • Geef ook alternatieve voorkeuren aan op het inschrijfformulier om je kans op plaatsing te vergroten.
  • Als je je inschrijft voor de voorjaarscompetitie, gaan we er vanuit dat je beschikbaar bent op de speeldagen (7 speeldagen en 3 eventuele inhaaldagen).
  • De inschrijving kan alleen via deze link en sluit op 15 november
  • Er is ook een mogelijkheid om je alleen aan te melden voor de invallijst. Dat kan via deze link.
  • Je ontvangt geen bevestigingsmail van je aanmelding. Wel geef het formulier een melding 'bedankt voor je inschrijving'

De indeling wordt uiterlijk 15 februari 2019 bekendgemaakt.

Sportieve groet,

Jerome Martougin (competitieleider zondag)

Erik de Koning en Karina Tiekstra (competitieleiders zaterdag)

Eveline Bijlmer

Astrid de Groot

cwt@altcddv.nl


Ogenblik a.u.b. ...