Lid worden

Wil je ook spelen bij DDV? Op dit moment is er geen ledenstop en ben je van harte welkom!

Op deze website vind je informatie over DDV; onze activiteiten, toernooien, trainingen en competitie. Wij zijn een grote Amsterdamse vereniging en hebben voor elk niveau en iedere leeftijd wat wils. Wij staan bekend om de hoge speelgelegenheid op onze banen, waardoor je niet lang hoeft te wachten voordat je de baan op kunt om een balletje te slaan. Voor nieuwe leden hebben we een speciaal programma zodat je je snel thuis voelt bij onze club.

Ben je enthousiast geworden en wil je komen spelen bij DDV? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen een paar dagen een mail met uitgebreide informatie.

Op deze site vind je ook informatie over de verschillende contributies. Met vragen kun je terecht bij een van onze bestuursleden of bij de ledenadministratieWe hebben een pasfoto en/of een KNLTB-bondsnummer nodig om je aanmelding te verwerken. De pasfoto kun je elektronisch meesturen ('uploaden') of mailen naar de ledenadministratie.

Let op: Voor een goede bewerking, stuur een foto van je hoofd/schouders (je kunt ook een foto maken met je mobiele telefoon). De verhouding moet ongeveer 3/4 zijn en het formaat 300 bij 400 pixels. Sla op in JPG formaat. Vragen, neem contact op met de ledenadministratie.

 NB: 'Loginnaam' en 'Wachtwoord' kun je zelf bedenken. Dat zijn de gegevens waarmee je na de verwerking van je aanmelding kunt inloggen op onze site.

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
Herhaal wachtwoord:
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)

De KNLTB stelt de volgende eisen aan de digitale fotovoor de ledenpas. 

Voor de foto geldt dat:

  • het bestandstype JPG is;
  • de verhouding breedte/hoogte circa drie/vier is;
  • het formaat tenminste 300 bij 400 pixels is.

Een digitale pasfoto moet tevens aan de volgende algemene voorwaarden voldoen:

  • de foto moet het lid voorstellen en dient recent, duidelijk en goed gelijkend te zijn;
  • de foto moet recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen te zijn;
  • de breedte van het hoofd op de foto moet ongeveer tweederde van de fotobreedte te zijn;
  • beide ogen moeten zichtbaar te zijn, eventueel achter een bril met doorschijnende glazen;
  • het dragen van een bril met donkere glazen is alleen toegestaan, indien de drager kan aantonen dat dit om medische redenen noodzakelijk is;
  • het hoofd moet onbedekt te zijn, tenzij de aanvrager kan aantonen dat godsdienstige, levensovertuigelijke of medische redenen zich hier tegen verzetten. Indien het hoofd bedekt is, dient het gezicht duidelijk herkenbaar te zijn.

Ogenblik a.u.b. ...