Sponsoring

De sponsors van DDV maken het mogelijk te investeren in allerlei tennisactiviteiten, zoals het DDV-Open en het Open Jeugdtoernooi. DDV is een club voor jong en oud en met 1650 leden is het een van de grootste tennisverenigingen van Nederland met een actieve jeugdafdeling van ruim 350 jeugdleden. Het sponsorbeleid levert een grote bijdrage aan een financieel gezonde vereniging.

Het sponsorbeleid is er op gericht om u in ruil voor uw bijdrage waar mogelijk exposure te bieden voor uw merk of dienst.  DDV biedt diverse mogelijkheden om uw naam aan de club te verbinden. Neem voor verdere informatie contact op met .

Wij zijn ontzettend blij met onderstaande sponsoren die van levensbelang zijn voor onze club. 

 

Echo Zuid

Je bent zwanger, gefeliciteerd! De volgende stap is om een echo te laten maken. Zo kom je erachter of hartactie aanwezig is en  of het zich in de baarmoeder bevindt. Bij Echo Zuid maken we medische en pretecho’s. In welk stadium van je zwangerschap je ook bent: iedereen kan bij ons aankloppen voor een afspraak. 

Wij zijn een zelfstandig echocentrum, waar je terechtkunt voor alle echo’s tijdens de zwangerschap, anticonceptie en vrouwenzorg daarna. Laat een spiraaltje plaatsen bij Echo Zuid in Amsterdam. Wij bieden deskundigheid en een vriendelijke ambiance buiten de ziekenhuissfeer. Wij nemen altijd rustig de tijd om alles uit te leggen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de NIPT-test of hoe je de kans op een bevalling in stuitligging kan verminderen? Ook daar geven we je graag meer informatie over.

We heten jou, je ongeboren kind en je partner van harte welkom bij Echo Zuid!

NB Vanaf 1 april het nieuwste, meest geavanceerde en mooiste echoapparaat in de praktijk.

 

  

 

VillaVibes

VillaVibes single reizen

Herken je dit? Je bent single en je hebt zin in een geweldige vakantie.  Vroeger ging je altijd met vrienden. Maar langzaam maar zeker zijn ze óf afgehaakt, óf ingekakt. Wat nu?

Ga mee met de single reizen van VillaVibes, waar alles tot in detail geregeld is. Jouw verstand kan op nul, je hoeft alleen nog maar te genieten. Kies uit meer dan 50 reizen. Een leuke tennisvakantie bijvoorbeeld. Of een volledig verzorgd weekendje weg. Ook de wintersport events zijn favoriet onder singles.

VillaVibes biedt 6 unieke gelijkgestemde garanties. Zo bestaat de groep altijd uit zo’n 50 personen en is de man-vrouw verhouding gegarandeerd in balans. Zo weet je zeker dat je altijd een leuke klik hebt je reisgenoten. Nieuwsgierig naar de overige garanties? Bekijk snel het aanbod op de website van VillaVibes single reizen. Vragen? Je mag altijd contact opnemen met DDV’er Roy van Ammers – – 06-42526848.

 

 

 

Wieringa advocaten

 

Wieringa is één van de oudste advocatenkantoren van Amsterdam. Altijd op eigen kracht gegroeid, staan wij al meer dan 60 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel. Voor dienstverlening over de grenzen werken we binnen onze netwerken nauw samen met advocatenkantoren in Europa en de rest van de wereld. Kwaliteit, snelheid en maatwerk zijn typerend voor onze werkwijze.

 

Dunlop

Liefde en passie voor tennis. Dat is onze drive
Maar ook vakmanschap en de wil om te presteren en te innoveren. 
En alles ingepakt in service voor tennissers en dealers. 
Service en ondersteuning zoals alleen wij die geven. 
Met spelerfoto's, banners en video's stellen wij tools beschikbaar
voor spraakmakende narrow casting in websites en/of via grootbeeld screens. Dit alles maakt ons 
100%.

 

Frans Otten Stadion

Het Frans Otten stadion is een sfeervolle locatie voor iedereen die sportief aan de slag wil. Het Frans Otten stadion biedt alle moderne faciliteiten voor Tennis, Squash, Fitness en diverse andere sporten. Aan de bars of in het gezellige restaurant kunt u genieten van een drankje en een voortreffelijke maaltijd. Kom naar het Frans Otten stadion en ontspan in een sportieve sfeer. DDV leden kunnen terecht voor het laten bespannen voor hun tennisrackets, -ballen en -kleding.

DDV heeft ook diverse sponsors die hun bijdrage leveren aan de Open Toernooien van DDV.

Roeland Associates

Lia Klop

Pols Potten

De Italiaan

Innova investments

Lowie Kopie

 

 


Ogenblik a.u.b. ...