Nieuwe leden

Ben je onlangs lid geworden van DDV? Welkom! Wij vinden het belangrijk dat jij snel je weg vindt binnen de club. Hieronder vind je daarom informatie speciaal voor nieuwe leden. Ben je nog geen lid? Aanmelden kan heel eenvoudig door dit formulier in te vullen.


Inschrijfprocedure

Nadat je je hebt aangemeld via het inschrijfformulier, ontvang je een geautomatiseerde ontvangstbevestiging van jouw aanmelding. Binnen twee weken na je aanmelding zal je een e-mail ontvangen van onze Directeur Sportif Peter Vriens. Als nieuw lid word je aan een bestaand lid van onze vereniging gekoppeld die jou binnen de kortste keren wegwijs maakt binnen de club. Het is aan jou te bepalen hoeveel gebruik je maakt van je buddy. De mogelijkheid is er, maar daartoe ben je uiteraard niet verplicht!


Informatieavonden

In het begin kun je alles vragen aan je buddy, maar om er zeker van te zijn dat jij als nieuw lid op de hoogte bent van alle nuttige weetjes en de gebruiken binnen de vereniging, organiseren wij een informatiebijeenkomst voor nieuwe leden. Je ontvangt automatisch een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst. Wanneer deze zal plaatsvinden is afhankelijk van het aantal nieuwe leden dat zich in die periode aanmeldt. Soms kan het dus even duren voordat er een informatiebijeenkomst plaatsvindt. Dat is niet erg, want de belangrijkste informatie vind je in de welkomstbrief die jij per e-mail van Peter Vriens ontvangt.


Evenementen

Bij DDV worden veel evenementen georganiseerd. Een overzicht van het jaarprogramma kun je hier vinden. Een leuke en eenvoudige manier om snel veel leden te leren kennen, is deelname aan de populaire clubavonden. Je kunt meedoen zonder dat je je van tevoren hoeft aan te melden en het maakt niet uit welk niveau je hebt: iedereen is welkom! Elk jaar wordt er bovendien een clubavond speciaal voor nieuwe leden georganiseerd. Als nieuw lid ontvang je hier natuurlijk een uitnodiging voor. 

 

Tennisladder
Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen is mee te doen met de tennisladder. Je speelt dan elke 2 weken een wedstrijd en kunt daarnaast ook nog andere spelers uitdagen voor een potje tennis. Kijk hier voor meer informatie over de ladder en het aanmelden. 

En natuurlijk...

Word lid van onze Facebookpagina, zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en kunt (na)genieten van de gezellige sfeer binnen de club!

Ogenblik a.u.b. ...