Nieuwe leden

Ben je dit jaar lid geworden van DDV? Welkom! Wij willen graag dat je snel je weg vindt binnen de club. Hieronder vind je daarom informatie speciaal voor nieuwe leden. Ben je nog geen lid? Aanmelden kan heel eenvoudig door dit formulier in te vullen.


Inschrijfprocedure

Nadat je je hebt aangemeld via het inschrijfformulier, ontvang je een geautomatiseerde ontvangstbevestiging van jouw aanmelding. Daarnaast ontvang je een mail met nog meer informatie over DDV.

Evenementen
Bij DDV worden veel evenementen georganiseerd. Een overzicht van het jaarprogramma vind hier. Een leuke en eenvoudige manier om snel veel leden te leren kennen, is deelname aan de populaire clubavonden. Je kunt meedoen zonder dat je je van tevoren hoeft aan te melden en het maakt niet uit welk niveau je hebt: iedereen is welkom! Elk jaar wordt er bovendien een clubavond speciaal voor nieuwe leden georganiseerd. Als nieuw lid ontvang je hier natuurlijk een uitnodiging voor. 

Tennisladder
Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen is mee te doen met de tennisladder. Je speelt dan elke 2 weken een wedstrijd en kunt daarnaast ook nog andere spelers uitdagen voor een potje tennis. Kijk hier voor meer informatie over de ladder en het aanmelden.

En natuurlijk...

Word lid van onze Facebookpagina, zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en kunt (na)genieten van de gezellige sfeer binnen de club!

Ogenblik a.u.b. ...