Introductie competitie

ALTC DDV neemt jaarlijks deel aan de voor- en najaarscompetitie georganiseerd door de tennisbond, de KNLTB. Leden met speelsterkte 2 t/m 8 spelen in competitieverband tegen andere tennisverenigingen. In het voorjaar kunnen wij op zaterdag en zondag vele teams plaatsen die wij echter al in december van het jaar ervoor moeten inschrijven bij de KNLTB. In het najaar hebben wij in de zaterdag-najaarscompetitie een maximale capaciteit van 24 teams. Dit betekent dat er jaarlijks honderden DDV-ers in teamverband met veel plezier voor onze club competitie spelen.

Bij DDV wordt op hoog niveau getennist. Op zaterdag spelen wij met het 1e Gemengde team op het hoogste niveau, de Hoofdklasse. Op zondag speelt het hoogste herenteam in de eerste klasse en dames 1 speelt in de Hoofdklasse. Vermeldenswaardig is dat DDV met Dames 1 zowel in 2011 als in 2013 zeer recent nog landskampioen is geworden. Vol trots mocht de club de daarbij behorende kampioensschaal in ontvangst nemen.

Maar DDV kijkt niet alleen naar het hoogste wedstrijdniveau. Ook spelers met lagere speelsterktes kunnen bij DDV competitie spelen. En tijdens de speeldagen doen wij er alles aan om op ons park de ontvangst en de organisatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarmee wordt een goede sfeer gegarandeerd.Ogenblik a.u.b. ...