Evenementgegevens

Evenement: DDV Paas-Openingstoernooi

Naam DDV Paas-Openingstoernooi Locatie DDV
Begindatum 02-04-2018 Einddatum 02-04-2018
Aanvang 11:00 Einde 17:00
Bijzonderheden
Omschrijving

DDV Paas-Openingstoernooi

Allereerst, een hartelijk welkom aan alle nieuwe leden! En uiteraard een hartelijk welkom terug aan alle overige leden voor dit nieuwe seizoen!

Heerlijk, we kunnen bijna weer met z'n allen de baan op! Iedereen is bij deze van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het DDV Paas-Openingstoernooi op maandag 2 april vanaf 11.00 uur.

Het programma op 2e Paasdag zit boordevol tennis. Er zullen 3 rondes gespeeld worden van respectievelijk 45-60 minuten, allemaal dubbels en ingedeeld op speelsterkte. Ook kun je deelnemen aan één van de twee masterclasses die gegeven worden door onze tennisleraren. Doe je mee aan een masterclass, dan speel je maar 2 speelrondes.

Voor de leden die graag willen oefenen met teamgenoten voor de competitie of graag met een vriend/vriendin willen dubbelen, geef dit aan in het opmerkingen veld dan houden wij daar rekening mee.

Daarnaast kun je deelnemen aan een overheerlijke paaslunch, de kosten hiervoor zijn €10. Uiteraard is het ook mogelijk om deel te nemen aan het toernooi zonder dat je mee luncht.
Wie zich aanmeld ontvangt een betaalverzoek via tikkie.

We sluiten de dag rond 17.00 uur af met een prijsuitreiking waarna we gezellig door kunnen borrelen!

Aanmelden voor het toernooi, de paaslunch en de masterclasses kan tot uiterlijk 26 maart 2018. Uiterlijke afmelddatum is ook 26 maart 2018! Afmelding na deze datum, betekent dat de bijdrage voor de paaslunch wel in rekening wordt gebracht.

 

Meld je HIER aan.

 Ogenblik a.u.b. ...