Evenementgegevens

Evenement: DDV Pinkstertoernooi

Naam DDV Pinkstertoernooi Locatie DDV
Begindatum 20-05-2018 Einddatum 20-05-2018
Aanvang 11:00 Einde 17:00
Bijzonderheden
Omschrijving

DDV Pinkstertoernooi

20 Mei 2018

aanvang 11.00 uur, einde 17.00 uur…

 

Het tennisseizoen is alweer in volle schwung en de zon komt steeds vaker vanachter het wolkendek koekeloeren! Het is dan ook weer de hoogste tijd om een toernooi te organiseren.

 

Iedereen is daarom van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het DDV Pinkstertoernooi op zondag 20 mei vanaf 11.00 uur.

 

Het programma op 1e Pinksterdag zit tjokvol met tennis. Er zijn weer 3 speelrondes rondes van respectievelijk 45-60 minuten, allemaal dubbels en ingedeeld op speelsterkte.

 

Deze keer wordt er bovendien als afsluiter van het toernooi een bloedstollende Battle of the Sexes wedstrijd gespeeld waarbij er gestreden zal worden om de eer en de magnifieke wisseltrofee!

 

De eerste editie van deze DDV Battle of the Sexes wedstrijd zal gespeeld worden door:

Michiel Leeuwenberg en Anneloes van Uhm.

Zij zullen alle aanmoediging nodig hebben om te kunnen triomeferen in deze immens pittige wedstrijd! Dus komt allen kijken om 17.00 uur op Centre Court!

 

Hierna gaan we gezellig borrelen en de winst van dan wel de mannen, dan wel de vrouwen vieren!!!

 

Voor de leden die graag willen dubbelen met een vriend/vriendin, geef dit aan in het opmerkingen veld dan houden wij daar rekening mee.

 

Daarnaast kun je wederom deelnemen aan een overheerlijke en vooral gezellige pinksterlunch, de kosten hiervoor zijn €10. Uiteraard is het ook mogelijk om deel te nemen aan het toernooi zonder dat je mee luncht.

 

Aanmelden voor het toernooi en de pinksterlunch kan tot uiterlijk 12 mei 2018. Uiterlijke afmelddatum is ook 12 mei 2018! Afmelding na deze datum, betekent dat de bijdrage voor de pinksterlunch wel in rekening wordt gebracht.

 

Meld je hier aan voor het DDV Pinkstertoernooi.

 

Meer informatie over het DDV Pinkstertoernooi volgt in de mail van 29 april.

 

 

 

 

 

 

 Ogenblik a.u.b. ...