Evenementgegevens

Evenement: DDV Battle of the Sexes

Naam DDV Battle of the Sexes Locatie
Begindatum 20-05-2018 Einddatum 20-05-2018
Aanvang 17:00 Einde 18:00
Bijzonderheden
Omschrijving

Lieve mensen!

Op  20 mei, 1e Pinksterdag, zal de allereerste DDV Battle of the Sexes wedstrijd gaan plaatsvinden om 17.00 uur op Centre Court onder leiding van umpire: Erik de Koning!

Het wordt een bloedstollende partij waarbij Michiel Leeuwenberg het op zal nemen tegen Anneloes van Uhm. De winnaar zal de eeuwige roem bemachtigen en zijn/haar naam op de prachtige wisseltrofee gegraveerd krijgen. Wie zal er winnen?

In 1973 won Billie Jean King in 3 sets van haar uitdager Bobby Riggs. Zal de geschiedenis zich gaan herhalen of zullen de mannen zich revancheren?

Het is een wedstrijd voor jong en oud dus kom allemaal kijken en aanmoedigen! Want beide spelers zullen jullie aanmoedigingen hard nodig hebben om te kunnen triomeferen in deze buitengewoon pittige wedstrijd!

Ook zijn er publieksprijzen te winnen voor de mooiste aanmoedigings spandoeken/vlaggen/t-shirts en yells! Dus span je in en leef je uit om jouw favoriet te inspireren naar de overwinning!

In de aanloop naar deze wedstrijd zullen wij meer bekendmaken over onze deelnemers via de DDV facebookpagina dus houd dit in de gaten!

Wij zijn nog opzoek naar 3 ballenjongens en 3 ballenmeisjes voor deze wedstrijd! Dus meld je hiervoor aan op:  of bij één van de trainers!

Hopelijk allemaal tot ziens op 20 mei om 17.00 uur!

Sportieve groet, de Evenementencommissie,

Pauline Klaassen, Marloes van Ierland en Eveline BijlmerOgenblik a.u.b. ...