Tennisladder 2018

Met de Tennisladder kan je tijdens het zomerseizoen speelmaatjes vinden voor leuke wedstrijden en verrassende ontmoetingen. 

  Tennisladder 

Wij regelen elke twee weken een leuke wedstrijd!

Speel mee op de ALTC DDV ladder en wij regelen elke twee weken een wedstrijd op jouw niveau. Geen vaste dagen: je speelt op basis van je beschikbaarheid. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek. Hoe hoog kom jij?

 

Dit jaar is er een single en een dubbel ladder (mix en dubbel).

Meld je aan

Of download de gratis app: 'tennisladder' van SportconneXions.

App Store

Google play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een e-mail met wedstrijdgegevens, en je hebt dan twee weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.


Extra mogelijkheden: tennismaatje zoeken
Je kunt de tennisladder applicatie ook gebruiken om een speelmaatje te vinden. Door je niveau en speeldagen op te geven zie je ook wie op die dagen eventueel beschikbaar is. Via de app kun je de speler van je keuze uitnodigen voor een potje tennis. Die krijgt dan een mail met een uitnodiging. Er worden geen persoonsgegevens automatisch verstrekt. Pas wanneer je de uitnodiging accepteert kan er contact worden gemaakt.

 

 


Ogenblik a.u.b. ...